Viljo Sohkasen rahasto

Tavoitteet

Tikkurilan Työväenyhdistys ry on perustanut työväenliikkeen veteraanin Viljo Sohkasen nimeä kantavan rahaston vuonna 1992. Rahaston tarkoituksena on jakaa Työväenyhdistyksen jäsenille ja heidän perheenjäsenilleen apurahoja aikuisopiskelua varten. Rahaston hoitokunta kuuluttaa vuosittain apurahat haettaviksi ja tekee päätökset saajista.

Viljo Sohkasen Rahaston hoitokunnan puheenjohtaja on vuoden 2009 alusta Laila Kousa, laila.kousa@kolumbus.fi

Rahasto kartuttaa varojaan myymällä onnittelu- ja surunvalitteluadresseja. Adresseja myyvät Tikkurilan Kirjakauppa, Vantaan Sos.dem. Kunnallisjärjestö ry. Lisäksi adresseja voi tilata rahaston hoitokunnan jäseniltä (Laila Kousa puhelin +358 442 556  208) . Rahasto voi vastaanottaa lahjoituksia sekä testamentteja. Jäsenet ja järjestöt voivat ohjata merkkipäiväonnittelunsa rahastolle.

Rahasto on julkaissut Viljo Sohkasen elämäkerran, ja kirjaa voi tilata hoitokunnan jäseniltä.

Viljo Sohkasen elämäkerta ”Kaartista kabinettiin”

Kommentoi